Fotópályázatot írt ki Kazincbarcika, akár százezer forintot is lehet nyerni

Megosztás

Kazincbarcikán vagy a Sajó völgye térségében készült alkotásokat várnak, amelyek alkalmasak a kílmaváltozás jelenségének bemutatására.

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt., a LIFE19 CCA/HU/001320 – LIFE-CLIMCOOP (továbbiakban: LIFE-projekt) keretein belül A klímaváltozás hatásai, a klímaváltozáshoz való alkalmazkodás címmel fotópályázatot hirdet meg – derül ki a kolorline.hu cikkéből..

Mint írják, olyan Kazincbarcikán és/vagy a Sajó völgye térségében készült alkotásokat várnak, melyek alkalmasak a klímaváltozás jelenségének illusztrálására.

A pályázatok elbírálásánál fontos szempont az egyedi látásmód, a képek által sugárzott hangulatok, esetleges érzelmek megjelenése, és a kompozícióban érdekes pl.: fény és árnyék hatások, nézőpontok megjelenítése.

A pályázat nyilvános, melyekre amatőr és profi kategóriákban egyaránt küldhetnek be pályamunkát a jelentkezők. Amatőrnek számít az a pályázó, aki hobbiszinten gyakorolja a fotózást, profinak pedig az, aki tanulta a szakmát és végzettséget szerzett belőle, melyet igazolni tud.

Jelentkezni elektronikus úton, a kitöltött pályázati jelentkezési lap, illetve a képek elektronikus úton, fájlmegosztók révén (pl: WeTransferMammutmail) történő együttes megküldésével lehet a [email protected] e-mail-címre.

További részletek ITT olvashatók, ugyanitt tölthetőek le a jelentkezési lapok is. 

A pályázati jelentkezési lap és a pályamunka beküldési határideje: 2023. november 10.

A zsűri által legjobbnak ítélt pályamunkák készítője kategóriánként: nettó 100 000 Ft, azaz százezer forint jutalomban részesül.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek